BEM Applicatie
Met het invullen van onderstaande gegevens start u de aanvraag voor een lidmaatschap van de Vereniging Band en Milieu (BEM). Op deze wijze kunt u voldoen aan uw verplichtingen die door het Besluit beheer autobanden aan u zijn opgelegd. Lidmaatschap is gratis en er zijn geen entreekosten. U betaalt slechts de afvalbeheersbijdrage per autoband van €1,30 voor 2015 (vanaf 7 juli), 2016 en 2017, van €1,50 voor 2018, 2019 en 2020. Sinds 2021 is de wettelijke afvalbeheersbijdrage autobanden €1,70 per band. Nadat wij uw ondertekende lidmaatschapsovereenkomst retour hebben ontvangen, bent u officieel lid van de Vereniging BEM. Als lid dient u maandelijks aangifte te doen van het aantal banden dat u op de Nederlandse markt brengt of het aantal autobanden dat u importeert. Hierover dient u de wettelijke afvalbeheersbijdrage te voldoen. Aangifte doet u in een beveiligde online omgeving. U ontvangt de inlogprocedure hiervoor als wij uw ondertekende lidmaatschapsovereenkomst hebben ontvangen. Uw aangifte is de basis voor de berekening van uw afvalbeheersbijdrage. Na ontvangst van de aangifte ontvangt u van ons een factuur waarmee u de afvalbeheersbijdrage kunt voldoen.
U meldt zich aan als lid van de Vereniging Band en Milieu om hiermee invulling te geven aan uw verplichtingen uit het Besluit beheer autobanden. Dit doet u als producent of importeur van autobanden of caravans en aanhangwagens. Als welk type bedrijf doet u de melding?
type bedrijf:
bedrijfsnaam:
kvk:
vestigingsnummer:
email:
telefoon:
website:
adres:
nummer:
toevoeging:
postcode:
plaats:
land:
postadres overnemen van vestigingsadres:
postadres:
nummer:
toevoeging:
postcode:
plaats:
land:
faktuuradres overnemen van vestigingsadres:
faktuuradres:
nummer:
toevoeging:
postcode:
plaats:
land:
directeur:
voorletters:
voornaam:
tussenvoegsel:
achternaam:
telefoon:
email:
contactpersoon overnemen van directeur:
contactpersoon:
voorletters:
voornaam:
tussenvoegsel:
achternaam:
telefoon:
email:
contactpersoon financieel overnemen van directeur:
financieel persoon:
voorletters:
voornaam:
tussenvoegsel:
achternaam:
telefoon:
email:
email adres digitale fakturen:
gebruikersnaam voor online omgeving:
Uw gebruikersnaam voor uw online beveiligde omgeving dient te bestaan uit ten minste 12 karakters waarvan ten minste 1 hoofdletter. Leestekens zijn niet toegestaan.
wat is uw hoofdactiviteit:
hoeveel banden importeert u jaarlijks ongeveer:
hoeveel vestigingen heeft uw organisatie:
Vragen over het lidmaatschap? Bel 070-4440632 of stuur een e-mail naar RecyBEM.